Bel voor een afspraak:

06-44142674 of mail

afspraak@pedicurejolande.nl

Medisch Pedicure

Voetverzorging voor iedereen

Voetklachten zijn vervelend en vaak ook pijnlijk. Uw voeten hebben een goede verzorging nodig, zij dragen u immers de hele dag en uw leven lang! Als u pijnlijke voeten heeft, door bijvoorbeeld een ingroeiende nagel, eelt of likdoorn, gaat u een andere loophouding aannemen, dit gaat vaak onbewust. Deze verandering van houding kan uiteindelijk leiden tot veel klachten, zoals knie,- nek,- rug,- en heupklachten. Soms is zelfs hoofdpijn een gevolg van een verkeerde houding! Goede voetverzorging is dus van groot belang voor u voeten, een pedicure kan daarbij helpen en adviseren.

Ik werk met nattechniek. Dat is een techniek die momenteel erg populair is. Het voordeel van deze techniek is dat het oppervlak dat behandeld wordt gekoeld wordt door de spray. Daardoor ontstaan er vrijwel geen pijnklachten door wrijving. Dit geldt vooral voor het verwijderen van eelt en likdoorns.

Heeft u last van overtollig eelt, kalk of schimmelnagels, een vervelende likdoorn of een ingroeiende nagel dan is het een verademing om na een goede pedicurebehandeling uw schoenen weer aan te  trekken zonder pijn te voelen! Maar ook als u geen bijzondere voetklachten heeft is het een heerlijke ontspanning, zeker de (korte) massage na afloop van de behandeling.

Kortom: Uw voeten verdienen het!

menu