Bel voor een afspraak:

06-44142674 of mail

afspraak@pedicurejolande.nl

Medisch Pedicure

Voetverzorging voor iedereen

Aandacht voor uw voeten is belangrijk, zeker als u reuma heeft. Veel reumapatiĆ«nten hebben problemen bij het verzorgen van de voeten, zoals het knippen van nagels en het behandelen van eelt of likdoorns. Op den duur kunt u ook te maken krijgen met vervelende gevolgen van reuma. Het is wellicht niet leuk hier over te lezen, maar wel belangrijk om te weten. U kunt namelijk veel doen om voetproblemen te verlichten. Lees daarover meer bij: adviezen reuma voor voetverzorging tips en ook erg behangrijk: advies voor het kopen van schoenen.

 

Door reuma ontstaan soms ontstekingsprocessen in en rondom uw voetgewrichten. Dit kan lijden tot veel pijn en soms tot wondjes en vergroeiingen. Heeft u last van pijnlijke drukplekken of wondjes dan zijn er behandelmethodes die wellicht helpen, bijvoorbeeld vilttherapie om een drukplek of wondje (tijdelijk) drukvrij te leggen. Tevens kan een medisch pedicure, indien nodig, u adviseren een specialist te raadplegen.

 

Op de site www.reumafonds.nl is veel waardevolle informatie voor patiĆ«nten met reuma te vinden. Bij sommige zorgverzekeraars komt u in aanmerking voor een vergoeding voor een pedicure behandeling, informeer hiernaar bij u zorgverzekering.

 

menu